Produktion
4995 kr. - for forløbet eksl. moms

Om du har et band, der har brug for hjælp til det musikalske udtryk eller du er en rapper, der har brug for et beat, så kan vi klare opgaven. Vi har erfaring indenfor utallige genrer, og vi bestræber os på at ramme din lyd, så du får et slutprodukt, der ikke bare er godt lavet men også føles reelt og ægte. 

 

Mastering
475 kr. - pr. track eksl. moms

For at din sang kan nå ud til et publikum og for alvor fange deres opmærksomhed, er et uhyre vigtigt skridt på vejen, at det er mastered til at være højt og tydeligt, men stadigt formår at vise kvalitet af øverste skuffe.

 

Sound design/jingles
Kontakt for tilbud

Står din virksomhed of mangler backingtrack til radiospot eller TV-reklame? Vi tilbyder sound design på høj niveau, hvor der tages højde for de psykologiske faktorer i lytterens møde med musikken. Dette kan skabe mersalg, forøge kundeloyalitet og give lytteren gode konnotationer til dit brand.

 

 

 

Mixing
1995 kr. - pr. dag eksl. moms

Professionel mixing er essentielt for at dit nummer lyde både bredt og dybt. Det er en kreativ proces, som kun kan komme igennem erfaring og det rette studieudstyr - og hos Northland Music har vi lige præcis det. Det vil ofte være en fordel at vi også mixer dit nummer, hvis vi producerer det.

 

Mastering edits
115 kr. - pr. track eksl. moms

Vi tilbyder også at lave editeringer af dine masters. Det kan f.eks. være radio edit, club edit, acapella m.m.

 

Indspilning
1995 kr. pr. dag (6 timer)

Vi tilbyder professionel indspilning på moderne udstyr og i trygge omgivelser. Det kan være simple opgaver - som f.eks. cover versioner af sange med bare dig og din guitar, men vi har mod på det meste. 395 kr. pr. time eksl. moms, hvis det er kortere end 6 timer.

Lad os høre mere om din opgave
Få dit tilbud her