Teambuilding/polterabend

Hvor mange sange kan man vælge imellem hos Northland?
Med deluxe-pakken. Kan man vælge imellem flere tusinde, både danske og udenlandske. Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre.

I har ikke den sang vi gerne vil have indspillet. Hvad gør vi så?
Mailer eller ringer i god tid, og så vil vi gøre alt for at skaffe den!

Hvor længe før skal I vide sangvalget?
Hvis den står på listen, så er det nok at sige det ved ankomst.  Ellers så lang tid før som muligt, da det kan tage tid at skaffe numre som ikke er benyttet så tit.

Hvornår og hvordan betaler man?
Det gør man ved fremmøde efter indspilning

Hvor mange sange indspiller man?
Der bliver indspillet 1 sang, med mindre andet er aftalt

Hvor længe tager det typisk?
Det tager en time med mindre andet er aftalt. Der kan stå andre og vente, så det er vigtigt at tiden bliver overholdt for alle parter involveret.

Hvad gør vi, hvis vi bliver forsinkede?
Så ringer I på 41588622 og så prøver vi at finde en løsning - Men det er jeres ansvar at være der til tiden. – Ved aflysning senere end 48 timer før aftalt tid, koster det 500,- DKK i gebyr.

 

Musikproduktion og indspilning

Er priserne faste?
Det er de ikke. Prisen afhænger fuldstændig af opgaven samt tiden den tager, så kontakt os med mere info om din opgave, så kan du få et særligt tilbud.

Giver I studierabat? 
Vi har ikke en fast studierabat, men forsøger altid at arbejde bedst muligt ud fra kundens budget, hvis dette kræves. Kontakt os og få en snak om hvordan vi kan lave et tilbud til dig. En indkomst på SU bør ikke holde ens drømme om studietid for døren! 

Kan man komme i praktik ved hos Northland?
Vi tilbyder ingen praktikpladser. Du er dog altid velkommen til at komme og få en kop kaffe, og se hvordan et professionelt musikstudie fungere. 

Hvis jeg kun skal indspille en time, skal jeg så betale for en hel dags indspilning? 
Nej. Priserne på siden er vejledende, men ved f.eks. en times indspilning, er prisen 400 kr. ex. Moms pr. påbegyndt time. 

Hvilke genrer indspiller/producerer I? 
Vi kan stort set klare alle genre. Ud over os selv, så råder vi over et bredt netværk, og kan vi ikke klare opgaven, sender vi dig videre til en der kan. Du kan derfor altid være sikker på at få opfyldt dine krav, når du bestiller dit arbejde ved Northland Music. 

Har I nogle musik-referencer man kan høre? 
Vi er pt. ved at lave en underside med musik fra kunder gennem tiden. Vi glæder os til at have den oppe, så du nemt og bekvemt kan se og vurdere vores arbejde. I mellemtiden, så send os en mail på Aj@northlandmusic.dk, så sender vi med glæde nogle referencer. 

Hvilket udstyr har I?
Vi er pt. ved at lave en liste over udstyr (Der er rigtig rigtig meget), men ring til os på +4541 588 622, så kan vi forklare det.